България е една от страните с най-малко смъртни случаи. При

...
 България е една от страните с най-малко смъртни случаи. При
Коментари Харесай

80% от българите карат К-19 като настинка

 

България е една от страните с минимум смъртни случаи. При нас 80% от инфектираните прекарват като простуда тази зараза и считам, че нещата не са толкоз черни, колкото се пробват да ги показват някои. Това съобщи кардиологът проф. Иво Петров по Българска национална телевизия.

" Винаги съм призовавал да се вади статистика и на умрелите от други от заболявания в България, а освен от COVID-19. Само през днешния ден от сърдечно-съдови болести са умряли към 300 българи, а от ковид умрелите са двама. Днес преглеждах пациентка, която се е оплаквала от зной, и е било отказано лекуване преди време поради страха от COVID-19. Трябва да спрем да се опасяваме от COVID-19 и да свикнем да живеем с него “, сподели още професорът.

Той напомни, че за COVID-19 няма характерна подготовка, тъй като няма характерно лекуване. Всяка една българска болница е готова да лекува инфекции. Със сигурност би трябвало да съблюдаваме трите Д-та. Науката се развива и всеки ден научаваме нещо ново за този вирус. Аз съм оптимист и съм уверен, че ще се оправим, сподели още проф. Петров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР